Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Олексій Суханов завітав до дітей, які проходять реабілітацію від Фонду Ріната Ахметова 

24.03.2023

Фонд Ріната Ахметова допомагає людям, які постраждали від російської агресії. Складова цієї роботи — цільовий проєкт Фонду «Рінат Ахметов — Дітям. Реабілітація поранених дітей». 

Зараз юні підопічні Фонду проходять курс лікування в одному із санаторіїв Закарпаття. До них завітав амбасадор Музею «Голоси Мирних» Фонду Ріната Ахметова, ведучий та актор Олексій Суханов. Він поговорив з ними про майбутнє після нашої перемоги, розпитав про плани та мрії.  

Ведучий Олексій Суханов:

«Зустрічаючись з людьми в коридорах санаторію, спілкуючись з ними — і не тільки під час інтерв’ю — дивився їм в очі. У тих очах дуже багато болю, але не менше в них і сили! Тієї внутрішньої сили, яка загартовує, хай і залишаючи на серці шрами, яка робить нас гнучкими наче хребет, твердими наче сталь. 

Уважно слухаючи своїх неймовірних візаві, вдивляючись в їхні очі, знову і знову переконувався в непохитності своїх позицій — у нас немає жодного права забути! Українці зобов’язані пам’ятати й передавати з покоління в покоління свій вирок щодо росії та росіян.  Стежити — так, але розірвати, покласти край, збагнути, що вони — цілком сторонні в кожному своєму кроці, в кожному погляді, в кожній своїй тезі про життя, Світ, мир тощо. Україна з усім своїм скарбом самодостатня і незалежна.  І це треба зберегти з цією аксіомою треба жити!»

У проєкті «Рінат Ахметов — Дітям. Реабілітація поранених дітей» можуть взяти участь діти віком до 18 років, які отримали фізичні травми або поранення будь-якого ступеня тяжкості під час бойових дій в Україні в період з 24 лютого 2022 року. 

Залишити заявку можна за посиланням: https://forms.gle/E5QkJ5SLSPsSrMEU6. Подробиці та уточнення — за безкоштовним номером 0 (800) 509 001.

Проєкт «Рінат Ахметов — Дітям. Реабілітація поранених дітей» було створено у 2016 році для допомоги дітям із Донецької та Луганської областей: за цей час для хлопців та дівчат було проведено 144 реабілітаційних курси в кращих санаторіях України. 

За 17 років за програмою «Рінат Ахметов — Дітям» підтримку отримали понад 5 млн дітей.