Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Оксана мріє про сім`ю, маму і тата

26.04.2019

Знайомтеся, це Оксана, їй 10 років. Наша команда мала можливість поспілкуватися з дівчинкою, і тепер ми хочемо більше розповісти про неї читачам порталу. Можливо, хтось побачить її та вирішить забрати у своє життя. 
 
 
Оксанка залюбки розповіла нам про себе, про свої захоплення та мрії. 
 
«Я люблю малювати картини, ліпити з глини, вишивати, обожнюю веселі ігри з друзями. Навчаюся я у 5 класі. Після занять люблю прогулянки на велосипеді, кататися на самокаті. Я обожнюю спорт. Також в мене є хобі: я танцюю народний український танок!», – розповідає дитина. 
 
Дівчинка привітна та хоробра, не боїться говорити те, що відчуває. На запитання, що таке сім’я, Оксанка без вагань відповіла: «Сім’я – це коли є мама, тато, брат і сестра. Батькам потрібні діти, щоб любити їх. Я дуже чекаю своїх майбутніх маму й тата, бо хочу, щоб в мене була родина». 
 
Якщо Ви відчуваєте, що для сімейного щастя вам не вистачає щоденних обіймів цієї дівчинки, звертайтеся до спеціалістів Служби у справах дітей Донецької обласної державної адміністрації за телефоном: (0626) 48-52-23. Більш детальна інформація може надаватися лише кандидатам в усиновлювачі, опікунам, прийомним батькам чи батькам-вихователям. 
 
Оксанка відчуває, що ви десь поруч, залишилося ще декілька кроків!