Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Оголошуємо конкурс «Сім’я надає крила»

19.06.2018

8 липня в Україні відзначається День родини. Сім’я дуже важлива в житті кожної людини. А виховання дитини в щасливій та дружній родині – це запорука її успішного майбутнього.
 
Напередодні такого важливого свята програма «Сирітству – ні!» Фонду Ріната Ахметова оголошує конкурс на найкраще родинне фото «Сім’я надає крила».
 
До участі в конкурсі запрошуються прийомні сім’ї, дитячі будинки сімейного типу, а також родини усиновителів та опікунів.
 
Для участі необхідно розмістити фото, на якому родина підстрибує, у коментарях до конкурсного поста в соціальній мережі Facebook (кількість світлин не обмежена). Під фото просимо вказати місце проживання учасників і написати кілька речень про сім’ю на світлині.
 
Чекаємо на ваші фото з 19 червня до 3 липня включно.
 
Двох переможців конкурсу визначить журі, до складу якого ввійдуть представники Фонду Ріната Ахметова. Результати конкурсу «Сім’я надає крила» будуть оголошені на порталі «Сирітству – ні!» 4 липня.
 
Родини-переможці одержать подарунок – планшет.
 
Тож чекаємо креативних, веселих, позитивних, щасливих фотографій, що проілюструють найважливіше: лише підтримка сім’ї може надати дитині крила віри в себе та яскраве майбутнє.