Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Оголошуємо конкурс «Моя щаслива сім’я»

26.06.2017

8 липня в Україні відзначається День родини. Сім’я дуже важлива в житті кожної людини. А виховання дитини в щасливій та дружній родині – це запорука її успішного майбутнього.

Тож напередодні цього важливого свята програма «Сирітству – ні!» Фонду Ріната Ахметова оголошує конкурс на краще родинне фото «Моя щаслива сім’я».

До участі в конкурсі запрошуються прийомні сім’ї, дитячі будинки сімейного типу, а також родини усиновителів та опікунів.

Для участі необхідно розмістити фото на тему «Моя щаслива сім’я» в коментарях до конкурсного посту в соціальній мережі Facebook або надіслати його на електронну адресу [email protected] (кількість світлин не обмежена). Під фото просимо вказати місце проживання учасників та написати кілька речень про сім’ю, яка на світлині.

Чекаємо на ваші фото з 26 червня по 6 липня включно.

Переможців конкурсу обере журі, до складу якого ввійдуть представники Фонду Ріната Ахметова. Тож чекаємо креативних, веселих, позитивних, щасливих фотографій. Родина, яка переможе в конкурсі, отримає подарунок – професійну студійну або виїзну фотосесію у своєму місті.

Результати конкурсу «Моя щаслива сім’я» будуть оголошені на порталі «Сирітству – ні!» 7 липня.