Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Оголошуємо чергові «батьківські збори». Явка обов’язкова!

01.04.2017

У вашій родині живе дитина, їй хочеться дати все найкраще, що є в цьому світі. Але іноді… іноді ця найдорожча людина доводить до сказу. І так хочеться дуже-дуже насварити й поставити в куток. Як же стримати себе в такій ситуації?
 
18 квітня в Києві Фонд Ріната Ахметова в рамках програми «Сирітству – ні!» проведе черговий тренінг для прийомних батьків та батьків-вихователів, під час якого координатор Психологічної служби Гуманітарного штабу Ріната Ахметова Марина Сорокіна дасть відповідь на це запитання. А ще цього разу ви можете взяти діток із собою. Вони не будуть сумувати, а проведуть цей день із користю. 
 
Психолог поділиться техніками зняття стресу, роздратування, апатії, підкаже, як правильно реагувати на емоції дітей, як навчитися справлятися з негативними емоціями й не занурювати себе в стрес. Наш експерт розповість про взаємозалежність емоцій батьків і дітей та про зв’язок психічного й фізичного розвитку дітей. А ще Марина Сорокіна поділиться кількома лайфхаками щодо виховання «особливих» дітей. І це ще не все! Декілька практичних завдань батьки зможуть виконати лише з допомогою своїх дітей. 
 
Тож відкладіть усі справи на цей день! Ми будемо раді бачити Вас на зустрічі. 
 
Ми будемо дуже вдячні за реєстрацію Вашої участі в зустрічі за номером телефону: (063) 315 65 66 – Анжела Фокіна. Також можна повідомити про свою присутність на заході листом на адресу [email protected] або залишити коментар під публікацією в соціальній мережі. 
 
Дуже чекаємо на Вас!