Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

ОБСЄ підтримує діалог як інструмент для встановлення миру на Донбасі — Е. Апакан

17.05.2015

Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ рішуче підтримує діалог як інструмент для зниження напруженості та встановлення миру. Про це сказав голова СММ Ертугрул Апакан під час другого візиту до Краматорська та Сєвєродонецька, передає УНН, покликаючись на прес-службу СММ ОБСЄ.

Під час візиту на Донбас посол також відвідав форум, у якому взяли участь представники громадянського суспільства. Східноукраїнський форум «Відновлення через діалог» було організовано Координатором проектів ОБСЄ в Україні, він зібрав представників громадянського суспільства і влади. Звертаючись до учасників, посол Е. Апакан сказав: «СММ рішуче підтримує діалог як інструмент для зниження напруженості та встановлення миру».

Підсумовуючи свій дводенний візит, Е. Апакан зазначив: «Я повертаюся до Києва з кращим розумінням проблем. Було дуже корисно отримати інформацію й обмінятися поглядами з нашими командами в обох областях. Було також дуже корисно поспілкуватися з місцевою владою, а також неурядовими організаціями та представниками нацменшин. І взяти участь у форумі для діалогу».

ДЖЕРЕЛО