Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Обрано переможців конкурсу «Сім’я надає крила»

04.07.2018

 
Сім’я дуже важлива в житті кожної людини. А виховання дитини в щасливій та дружній родині – це запорука її успішного майбутнього. Тож напередодні Дня родини, що святкують в Україні 8 липня, спеціалісти програми «Сирітству – ні!» Фонду Ріната Ахметова провели конкурс на найкраще родинне фото «Сім’я надає крила» на офіційній сторінці програми в соціальній мережі Facebook.
 
 
За умовами конкурсу, необхідно було розмістити веселі, креативні та позитивні фото, на яких родина підстрибує, що підтверджує найголовніше – лише підтримка сім’ї може надати дитині крила віри в себе та яскраве майбутнє.
 
Журі, до складу якого ввійшли працівники Фонду Ріната Ахметова, обрали двох переможців. Ними стали родини Нікіти Мельніченка з Києва та Олени Борисенко з Донеччини.
 
 
 
 
Тато 8-річного Нікіти поділився фотоколажем, де зображена дружня родина, яка підстрибує. Також хлопчик написав листа: «Найдорожче, що є у моєму житті – це моя сім’я! Мені так тепло і добре від ніжних рук матері та люблячого погляду татуся. Моя Родина надає мені крила! У колі найрідніших мені людей я можу бути самим собою, адже мої батьки люблять мене таким, як я є, щиро радіють моїм успіхам і допомагають у всьому завжди. Моя сім’я найкраща у світі!!! Я її дуже люблю».
 
 
Олена Борисенко опублікувала фото разом із сином, якого жінка прийняла у свою родину. Вони переконані: ніхто не має бути самотній!
 
 
 
Переможці конкурсу отримають планшети. Найближчим часом ми зв’яжемося з ними, щоб вручити подарунки.
 
 
«Усі фотографії нам дуже сподобалися. Журі складно було обрати переможця. Ми надали перевагу двом хлопчикам. Проте хотілося б відзначити ще одну дружню родину – Ткаля, тому найближчим часом ми передамо їм рамку для радісних сімейних світлин», – говорить керівник програми «Сирітству – ні!» Наталія Баришпольська. 
 
Висловлюємо подяку усім учасникам конкурсу та бажаємо сім’ям завжди бути дружніми та щасливими, адже сім’я – це найдорожчі люди, серед яких кожен почуває себе окриленим.