Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Обрано переможців конкурсу «Привітай свою матусю»

07.05.2018

Напередодні Дня матері програма «Сирітству – ні!» Фонду Ріната Ахметова провела конкурс дитячого малюнка «Привітай свою матусю» на офіційній сторінці програми в соціальній мережі Facebook.

«Конкурс «Привітай свою матусю» – це ще один спосіб нагадати громадськості про проблему сирітства в Україні, якій Фонд Ріната Ахметова приділяє особливу увагу. За умовами конкурсу, діти мали намалювати вітальні листівки для своїх мам. Усі роботи дуже теплі й позитивні, вони ілюструють, наскільки важливо для дитини виховуватися в сім’ї та мати люблячу маму. Ми вдячні кожному учасникові», – говорить Наталя Баришпольська, керівник програми «Сирітству – ні!».

Згідно з умовами конкурсу, перешим переможцем став учасник, який набрав найбільшу кількість голосів. Це 6-річний Андрійко з Києва. На його малюнку повноцінна родина: мама, тато та маленький хлопчик з різнокольоровими повітряними кульками.
 

Другого переможця обрало журі, до складу якого увійшли представники Фонду Ріната Ахметова. Ним стала 13-річна Людмилка, котра виховується в дитячому будинку сімейного типу. Дівчинка намалювала маму-янгола, що захищає своїми крилами дітей і кожному з них дарує свою сердечну любов.
 

Переможці конкурсу отримають красиві зарядні пристрої для своїх матусь і великі набори для малювання для себе. Найближчим часом ми зв’яжемося з переможцями, щоб вручити подарунки.
 

Програма «Сирітству – ні!» Фонду Ріната Ахметова вдячна всім, хто долучився до конкурсу та надіслав нам такі позитивні малюнки.