Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Обрано переможців конкурсу «Моя щаслива сім’я»

07.07.2017

Напередодні Дня родини, який відзначається в Україні 8 липня, програма «Сирітству – ні!» Фонду Ріната Ахметова провела конкурс на краще родинне фото «Моя щаслива сім’я».

«Конкурс «Моя щаслива сім’я» – це ще один спосіб звернути увагу громадськості на те, наскільки важливою є родина в житті дитини. Фонд Ріната Ахметова використовує різні способи, щоб достукатися до якомога більшої аудиторії. У конкурсі брали участь прийомні сім’ї, дитячі будинки сімейного типу, а також родини усиновителів та опікунів. Ми вдячні всім, хто надіслав нам свої надзвичайно позитивні фото. Було дуже важко вибрати переможця, адже кожна світлина ілюструвала, якими щасливими є тепер діти та батьки, що знайшли одне одного», – розповідає Наталя Баришпольська, керівник програми «Сирітству – ні!».

Участь у конкурсі взяли понад два десятки родин зі всієї України. І ми сподіваємося, що в майбутньому розкажемо читачам порталу історії цих сімей.

Журі, до складу якого ввійшли представники Фонду Ріната Ахметова, обрало переможців конкурсу «Моя щаслива сім’я». Це родина Раранчуків!

«Дякую Господу, що маємо таку велику родину! Наша сім’я відкрилася в 2004 році. Багато діток уже мають свої родини, а ми – внуків. Підростає нове покоління... Даруємо нашим дітям те, що маємо у своєму серці: любов, турботу», – розповіла мама великого сімейства із Фастова Ірина Раранчук.

Ірина надіслала нам 14 світлин, які вразили членів журі позитивом і відчуттям єдності цієї сім’ї.

Родина Раранчуків отримає подарунок – професійну студійну або виїзну фотосесію. Найближчим часом ми зв’яжемося з переможцями й домовимося про зручні для них час та місце проведення фотозйомки.

Ми дякуємо всім родинам за участь у конкурсі, за те, що вони множать добро на цьому світі та надихають інших своїм прикладом.