Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Обережно! Шахраї продають ліки від імені Штабу Ріната Ахметова

16.09.2016

Місцева мешканка м. Вугледара Донецької області стала жертвою шахраїв, які продали їй ліки, нібито надані Гуманітарним штабом Ріната Ахметова. Про це на гарячу лінію штабу повідомила сама жінка.

За її словами, така собі компанія «Мотус» продала їй ліки для лікування захворювань спини за 1800 грн. Нібито повна вартість препарату становить 4000 грн, а самі ліки надав Гуманітарний штаб, покривши й різницю у вартості. Водночас ні сама жінка, ні члени її сім’ї не отримують гуманітарну або медикаментозну допомогу від Штабу Ахметова.

У зв’язку з цим, офіційно заявляємо: вся допомога Гуманітарного штабу – набори виживання, адресна допомога на лікування, медикаменти – надається виключно БЕЗОПЛАТНО.

Гуманітарний штаб Ріната Ахметова надає допомогу мирним жителям Донбасу із серпня 2014 року. У своїй роботі Штаб керується нормами законодавства України, принципами прозорості та нейтральності.

У разі якщо вам пропонують придбати ліки від Штабу Ріната Ахметова за гроші, просимо негайно звертатися до правоохоронних органів.