Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

ОБЕРЕЖНО! Шахраї обіцяють перерахувати гроші від Гуманітарного штабу

08.12.2016

Жителям Донецької області надходять дзвінки від шахраїв, які рекомендуються працівниками Гуманітарного штабу. Вони обіцяють переказати гроші від Штабу на банківську картку й запитують банківські реквізити.

Офіційно заявляємо! Ця інформація не відповідає дійсності. Гуманітарний штаб не надає грошову допомогу. Наша допомога надається тільки в натуральному вигляді – продуктові набори, ліки, путівки в санаторії для реабілітації, консультації тощо. При цьому вся допомога надається безоплатно.

Також звертаємо вашу увагу, що працівники Гуманітарного штабу ніколи не запитують банківські реквізити в одержувачів допомоги.

Будьте пильні! Не повідомляйте реквізити своїх банківських карток незнайомим людям. Особливо це стосується терміну дії карток і CVV2/CVC2 кодів.

Якщо вам надходять підозрілі дзвінки від нібито працівників Гуманітарного штабу, повідомляйте про це на нашу гарячу лінію 0 800 509 001. Якщо оператори гарячої лінії підтвердять, що ці дзвінки не мають відношення до діяльності Штабу, – вам краще звернутися в правоохоронні органи.