Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Об’єднана автоколона Штабу Ріната Ахметова прибула на «Донбас Арену»

26.11.2015

26 листопада до Донецька прибула об’єднана автоколона з продуктами від Штабу Ріната Ахметова. Це 127-а зі 128-а колони, відправлені на Донбас за весь час роботи Штабу. У логістичний центр на «Донбас Арені» доставлено 640 тонн продуктів. Вже завтра волонтери візьмуться до розвантаження та формування 85 тисяч дорослих продуктових наборів для мирних жителів непідконтрольних територій.

Удень 32 фури пройшли митний огляд на КПВВ «Новотроїцьке» з повним пакетом супровідних документів, що підтверджує склад вантажу і якість продукції. З документами можна ознайомитися за посиланням.

Цього тижня Штаб виконав план постачання гумдопомоги на Донбас. З 920 тонн завезених продуктів буде сформовано 115 тисяч наборів виживання. Такі обсяги доставляння дозволять поповнити запаси і продовжувати видавання у стаціонарних пунктах Донецької та Луганської областей з обох боків лінії зіткнення.

Сьогодні, 26 листопада, малюк із Донецька отримав чотирьохсоттисячний дитячий набір від Штабу. Кожні 35 днів допомогу від Штабу отримують понад 30 тисяч дітей від 0 до 35 місяців, які проживають на мирних і непідконтрольних територіях Донбасу. Докладніше про те, де найбільше малюків отримують продукти, і якими принципами керується Штаб у наданні допомоги дітям Донбасу, дивіться тут.

Станом на ранок, 26 листопада 2015 року, Штаб Ріната Ахметова видав 5 млн 498 тис. дорослих і 400 тис. дитячих наборів виживання з обох боків лінії зіткнення.