Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Новий рік Катя зустріла вдома!

03.01.2017

З Катрусиною майбутньою мамою ми познайомилися влітку 2016 року, вона розповіла нам історію своєї великої родини, а також про усиновлення діток. Тоді жінка поділилася мрією взяти в сім’ю ще одну донечку. 
 
З дітьми вони часто передивлялися анкети на порталі «Сирітству – ні!», шукали дівчинку. У кінці року були зібрані всі необхідні документи, тож жінка, попередньо домовившись зі спеціалістом обласної служби у справах дітей, поїхала на прийом. Кілька дівчаток із порталу їй сподобалися, але, як виявилося, процес влаштування в родини цих дітей уже тривав. І тут мамі показали 13-річну Катю! 
 
 
Вони познайомилися, сподобалися одна одній. Каті дали час прийняти рішення, і дівчинка вирішила: «Я хочу поехать с этой тетей». 
 
Зараз проходить адаптація. 13-річна дитина дивується таким простим речам, які для всіх нас є звичними й зрозумілим. Запитує в мами, кого ж вона найбільше любить, і підозріло перепитує, чи не найменшу 3-річну донечку. Звичайно, зараз у них період «обнімашок»: мама дозволила обійматися не питаючись – і Катя обіймає всіх у родині по кілька разів чи… десятків разів на день. 
 
Цього року вона мала справді щасливий Новий рік: у колі сім’ї, у гарній сукні, з подарунками, а головне – в атмосфері любові! 
 
Бажаємо Катрусі якнайшвидше звикнути до нової родини. А її батькам – сил та енергії ростити всіх своїх діток. Дуже раді, що тепер знаємо цих прекрасних людей!