Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

«Нових сил для нових звершень!!!» Привітання з Новим 2021 роком від програми «Рінат Ахметов – Дітям. Сирітству – ні!»

01.01.2021

2020 рік був сповнений подій і вражень, які докорінно змінили кожного з нас. Зміни стосувалися кожної людини, і зараз усі ми відчуваємо себе трошки стомленими, але сповненими нових сподівань на краще.

Попри карантин, програма «Рінат Ахметов – Дітям. Сирітству – ні!» все ж таки змогла відвідати близько 40 закладів у шести областях України, загрузити на портал близько нових 600 анкет, написати 50 нових історій про сім’ї усиновителів та ДБСТ, надати більше 1440 онлайн-консультацій та надіслати у майже 500 сімей дарунки та привітання з Новим 2021 Роком.

Хочеться подякувати кожного з Вас, дорогі наші користувачі, за ваше велике небайдуже серце! Подякувати за Вашу любов до дітей, які були позбавлені дитинства ї не знали турботи люблячих батьків. Саме завдяки Вам життя багатьох з них тепер засяяло різними барвами, а в серці панує мир та любов! Так, можливо діти не завжди слухняні, а іноді – зовсім неслухняні, але кожен батько та мама знають – все це тимчасове, а любов – вічна!

Хай цей 2021 рік стане для вас роком Віри, Надії та Любові, яких не здолають негоди та пандемії. Ви – найкращі, тому що надихаєте на нові звершення! Дякуємо кожного з Вас!!!

До зустрічі у Новому 2021 році!!!