Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Нові відеоісторії про дітей із Житомирщини вже на порталі «Сирітству – ні!» Фонду Ріната Ахметова

23.07.2019

До уваги користувачів порталу «Сирітству – ні!» Фонду Ріната Ахметова! У розділі «Відео» з’явилося дев’ять нових відеороликів про хлопчиків і дівчаток, яким дуже потрібна сім’я. Також ці відео завантажені у профілі анкет.  
 
 
Усі діти виховуються в інтернатних закладах Житомирської області. Кожен герой і героїня відеоісторії потребує люблячих і турботливих батьків, адже тільки з татом і мамою дитина може почуватися захищеною, тільки в сім’ї вона пізнає щастя, тільки в сім’ї вчиться правильно будувати стосунки з іншими людьми. Знаходитися серед людей, котрих можна будь-якої миті обійняти, розповісти найсокровеннішу таємницю і бути певним, що тебе не зрадять і завжди захистять – ось про що мріють дітлахи з інтернатних закладів. 
 
Нагадаємо, що більш детальну інформацію про дітей кандидати в усиновлювачі, опікуни, прийомні батьки та батьки-вихователі можуть отримати від спеціалістів Служби у справах дітей Житомирської обласної державної адміністрації за телефоном: (0412) 47-50-11. 
 
Зовсім скоро знімальна група програми «Сирітству – ні!» Фонду Ріната Ахметова вирушить у нове відрядження, де робитиме зйомки та фото дітей, яким потрібні ніжні та люблячі батьки. 
 
Тож дивіться ролики й прислухайтеся до свого серця – воно почує та підкаже, де ваше щастя.