Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Нові анкети з’явилися на порталі «Сирітству – ні!» Фонду Ріната Ахметова

18.10.2018

Служба у справах дітей Житомирської обласної держадміністрації надіслала на портал «Сирітству – ні!» нові анкети дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування.
 
У нашій базі даних з’явилася інформація про 14 хлопчиків і дівчаток. Це діти віком до 15 років. Усі вони зараз виховуються в інтернатних закладах Житомирщини.
 
 
Кожна дитина хоче мати рідних людей, власний дім, хоче рости в любові й віддавати свою. Якщо ви теж про це мрієте, поспішайте. Діти чекають! Якщо вам сподобалися хлопчики або дівчатка, анкети яких сьогодні ми розмістили в базі «Сирітству – ні!» і ви готові стати їхньою сім’єю, звертайтеся в Службу у справах дітей Житомирської обласної державної адміністрації за телефоном: (0412) 47-10-97.
 
Звертаємо увагу користувачів порталу на те, що брати й сестри мають виховуватися в одній сім’ї, а для дітей віком до п’яти років усиновлення є пріоритетною формою влаштування.
 
Дякуємо спеціалістам Служби у справах дітей Житомирської обласної держадміністрації за відповідальне ставлення до роботи та небайдужість до дитячих доль.