Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Нові анкети дітей із Дніпропетровщини вже на порталі «Сирітству – ні!» Фонду Ріната Ахметова

20.09.2019

Нещодавно спеціалісти програми «Рінат Ахметов – Дітям. Сирітству – ні!» працювали в інтернатних закладах Дніпропетровщини, де познайомилися з дітьми, яким потрібна сім’я. 
 
Там наша знімальна група фотографувала дітей для формування анкет на порталі, про декого було знято короткі відеоісторії. Після опрацювання світлин у базі порталу «Сирітству – ні!» з’явилися 42 нові анкети. Також у 7 анкетах, що вже були вже на сторінках порталу, замінено світлини. Це хлопчики та дівчатка віком від 7 місяців до 16 років. 
 
 
Кожен з них сподівається на звичайне диво. Кожен з них мріє про близьку людину, вірного друга, потребує надійних та люблячих дорослих поруч. І кожен з них чекає, іноді втрачаючи усілякі надії. 
 
Вдивіться у їхні обличчя, можливо, серед них Ви відчуєте щось рідне та близьке вашому серцю. 
 
Звертаємо увагу користувачів порталу на те, що брати й сестри мають виховуватися в одній сім’ї, а для дітей віком до п’яти років усиновлення є пріоритетною формою влаштування.  
 
Зауважимо, що усиновлення – пріоритетна форма влаштування дитини, а більш детальна інформація про неї надається спеціалістами служби у справах дітей лише кандидатам в усиновлювачі, опікуни, прийомні батьки чи батьки-вихователі.  
 
За додатковою інформацією кандидати в усиновлювачі, опікуни, прийомні батьки та батьки-вихователі можуть звертатися до спеціалістів служби у справах дітей Дніпропетровської обласної державної адміністрації за телефоном (056) 732-48-71. 
 
Ці діти мріють про турботу та сімейний затишок.