Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

NEW!! Ще 35 нових світлин дітей-сиріт з Донеччини вже завантажені на наш портал

07.06.2021

Програма “Рінат Ахметов - Дітям. Сирітству - ні!” вже повідомляла про повернення відряджень з Донеччини та Одещини, та початок обробки да завантаження привезених нових світлин діток-сиріт та дітей, позбавленних батьківського піклування, на портал Sirotstvy.net з Донеччини.

Передивитися анкети можна за посиланням:

https://sirotstvy.net/ua/questionnaires-children/?ANKETS%5BREGION_ID%5D=7&ANKETS%5BHAS_KINDRED%5D=3&ANKETS%5BGENDER%5D=3&ANKETS%5BAGE_FROM%5D=0&ANKETS%5BAGE_TO%5D=10&ANKETS%5BANKETAS_CODE%5D=

Нагадуємо, що усиновити дітей, в яких є брати та сестри, можна лише разом. Крім усиновлення, можливі інші форми влаштування, вказані в анкеті - опіка, прийомна сім’я тощо.

Детальну інформацію щодо влаштування дітей можна отримати у фахівців служби у справах дітей Донецької обласної державної адміністрації за телефоном: (0626) 48-52-23.

Сподіваємося, що серед діток, анкети яких вже завантажені на наш портал, знайдеться саме та дитина, яку ви давно чекаєте! Адже головна місія “Рінат Ахметов - Дітям. Сирітству - ні!” - кожна дитина має право жити в сім’ї, де її люблять!

Дякуємо службі у справах дітей Донецької ОДА за допомогу в проведенні фото та відеозйомок!