Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

NEW!!! Маленька Веронічка знайшла нових батьків!!

20.07.2020

Спеціалісти програми «Рінат Ахметов – Дітям. Сирітству – ні!» отримали неймовірно гарну новину – 2-річна Веронічка з Чернігівської області знайшла нових батьків!!! Програма двічі робила відеозйомку дівчинки – у 2019 та 2020 році, і це було справжнє задоволення, бо дівчинка – дуже весела, слухняна, грайлива і моторна!

Батьки Максим та Євгенія Сєнцови самі звернулися до спеціалістів порталу із проханням зняти світлину Веронічки, бо вони вже оформили опіку із подальшим усиновленням. Така форма опіки дозволяє швидше забрати дитину з закладу під час карантину, не очікуючи судів, які поки ще не можуть розглядати передані до них справи.

За словами батьків, процес оформлення документів зайняв у них трохи більше півмісяця. «Тиждень ми збирали меддовідки, тиждень проходили курси опікунів/прийомних батьків, мали декілька зустрічей – і все, але в нас опіка, якщо було б усиновлення – то треба два місяці чекати рішення суду. Дякуємо порталу Sirotstvy.net за працю і анкети діток!», - пише батько-опікун Максим Сєнцов.

Сім’я із задоволенням постить фото із дівчинкою на своїх сторінках у Фейсбук, а на питання: «А як же таємниця усиновлення?» мама Євгенія відповідає: «Ми нічого не хочемо приховувати, у цьому немає сенсу. Це наша доня!».

З минулої п’ятниці спеціалісти програми «Рінат Ахметов – Дітям. Сирітству – ні!» зняли світлину Веронічки з порталу, а з батьками домовилися поспілкуватися восени – після проходження адаптаційного періоду.

Максиму та Євгенії Сєнцовим - велика вдячність і низький уклін!!!!