Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

NEW!!!! 25 нових світлин дітей-сиріт Харківщини щойно завантажені на наш портал "Рінат Ахметов - Дітям. Сирітству - ні!"

08.02.2022

Програма «Рінат Ахметов – Дітям. Сирітству – ні!» продовжує оновлювати базу дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування на порталі Sirotstvy.net.

З радістю повідомляємо, що 25 світлин діток-сиріт Харківської області, які підлягають усиновленню, щойно завантажені.

Анкети дітей Харківщини (від 1 до 10 років)

Шановні користувачі! Зверніть увагу на статус дитини – це форма, за якою її можна влаштувати в родину. Якщо зазначено тільки «усиновлення», то, можливо, дитина натепер перебуває у прийомних батьків. Але нагадуємо, що відвідати їх можуть виключно кандидати в усиновителі (опікуни, прийомні батьки) після оформлення дозволу служби у справах дітей.

Моменти, про які важливо знати:

- усиновити дітей, які мають братів та сестер, можна лише разом;

- усиновити дитину можна з будь-якої області України, але треба ставати у чергу: згідно новим правилам

- існує черга між усиновителями: спочатку місцеві, а потім з інших міст та сел країни;

- до прийомної родини можна взяти дитину лише з області, де живуть прийомні батьки. Крім усиновлення, можливі й інші форми влаштування дитини ‒ опіка, прийомна сім’я тощо. Вони вказані в анкеті.

Детальну інформацію щодо влаштування дітей кандидати можуть отримати у фахівців служби у справах дітей та сім’ї Харківської ОДА за телефонами:

(057) 705-50-17, (057) 757-44-35, (057) 757-44-36

Сподіваємося, що серед діток, анкети яких вже завантажені на наш портал, знайдеться саме та дитина, яку ви давно чекаєте!

Анкети звірені з базою Мінсоцполітики