Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

«Не залишимо віч-на-віч із бідою»: Рінат Ахметов ухвалив збільшення обсягу продуктової допомоги мешканцям України удвічі

11.06.2022

Повномасштабна війна в Україні триває вже четвертий місяць. Ворог щодня обстрілює населені пункти, йдуть запеклі бої, виснажуються базові ресурси для виживання. Тому потреба мешканців у гуманітарній допомозі продовжує зростати.

Засновник Фонду Рінат Ахметов прийняв рішення вдвічі збільшити продуктову допомогу найменш захищеним категоріям населення та вимушеним переселенцям. Усього для мешканців України буде передано 400 тисяч наборів з продуктами харчування.

«Сьогодні весь наш бізнес, усі наші підприємства сконцентровані тільки на одному – допомагати людям вижити, робити все, щоб вони не залишилися віч-на-віч із бідою. І все, що в моїх силах, я роблю й буду для цього робити», — зазначив Рінат Ахметов.

Зазначимо, що з 24-го лютого 2022 року гуманітарна допомога від Ріната Ахметова охопила 3 мільйони українців. Більше 1,1 мільйона з них було охоплено допомогою Фонду, решта — бізнесами SCM.

Допомога надається в рамках програми «Рінат Ахметов — Порятунок життів».