Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Назар: «У сім’ї усі мають жити дружно»

24.05.2019

«Мене звати Назар. Мені 10 років. Я люблю займатися спортом, фізкультурою. Хочу стати шофером, щоб перевозити людей», – розповідає про себе хлопчик, який дуже хоче сподобатися тим, хто побачить його на екрані телевізора. Знімальна група програми «Сирітству – ні!» Фонду Ріната Ахметова познайомилася з дитиною в одному з інтернатних закладів Хмельниччини. 
 
 
Назар мріє, що в нього буде справжня велика родина і всі житимуть дружно. 
 
«Я не сваритимуся з мамою, а допомагатиму їй, як і усім», – сором’язливо відповів хлоп'я на запитання про те, які стосунки мають бути у родині. Відразу помітно, що він потребує любові та уваги і готовий зробити усе, що попросять, аби мрія про сім’ю здійснилася. 
 
 
Та зараз Назар мешкає в інтернаті – мріє, що одного дня він стане безмежно щасливий, бо до нього приїдуть ті, кого він обов’язково назве татом і мамою. Привітна дитинка з теплим та ласкавим поглядом розтопить серце майбутніх батьків, у цьому ми впевнені. 
 
Якщо вас зацікавив цей 10-річний хлопчик, відчуваєте, що це ваш майбутній син, звертайтеся до спеціалістів Служби у справах дітей Хмельницької обласної державної адміністрації за телефоном: (0382) 79-41-43. 
 
Більш детальна інформація про дитину може надаватися тільки кандидатам в усиновлювачі, опікуни, прийомні батьки та батьки-вихователі.