Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Назар: «Хороша родина – це там, де не сваряться і де є любов»

11.05.2018

У Назара дуже сумні очі, навіть коли він посміхається, тихий голос. Знімальна група програми «Сирітству – ні!» Фонду Ріната Ахметова познайомилася з ним в одному з інтернатних закладів Луганської області під час відрядження.
 

Хлопчик розповів нам про себе та про свою найбільшу мрію: «Мені 10 років. Я захоплююся футболом і фантастикою. Хочу стати лікарем-педіатром. У мене є мрія: потрапити додому. Сім’я для мене – це мама, тато, брат, сестра та інші родичі – бабуся чи дідусь. Хороша родина – це там, де не сваряться і де є любов».

Ми впевнені, що скоро Назар познайомиться з родиною, яка буде для нього хорошою, де його любитимуть, піклуватимуться про нього. Дуже хочеться якомога швидше забрати дитину з інтернатної системи.
 

«Багато про Назара розповісти не можу, бо він не так давно в нашому закладі, – говорить його вихователька. – Він хороший хлопчик, спокійний, цілеспрямований. Захоплюється футболом, комп’ютером».

Назар – дуже добрий, він подарує свою любов людям, які приймуть його своїм серцем. Якщо ви відчуваєте, що маєте бажання здійснити мрію й забрати цю дитину додому, звертайтеся до спеціалістів Служби у справах дітей Луганської обласної державної адміністрації за телефоном: (064) 524-24-33. Більш детальна інформація про хлопчика може надаватися тільки кандидатам в усиновлювачі, опікунам, прийомним батькам чи батькам-вихователям.