Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Нам 11 років! «Портал sirotstvy.net змінив наше життя!» – вітання від щасливих усиновителів

09.12.2020

Сьогодні, 9 грудня Всеукраїнському порталу національного всиновлення sirotstvy.net виповнилося 11 років. Портал програми «Рінат Ахметов – Дітям. Сирітству – ні!» – це зручний і безпечний місток між майбутніми усиновителями та дітками з інтернатних закладів.
11-річна робота порталу sirotstvy.net Фонду Ріната Ахметова допомогла сформувати культуру національного усиновлення в Україні.

За ці роки портал sirotstvy.net відвідало майже 26 мільйонів користувачів. Майже 10 тисяч дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування, знайшли нові сім’ї. Деякі з них вперше у житті змогли відчути тепло батьківських обіймів.

Щодня надходять повідомлення від майбутніх батьків із різними запитаннями до фахівців та експертів порталу. Програма «Рінат Ахметов – Дітям. Сирітству – ні!» надала понад п’ять тисяч консультацій.

Програма «Рінат Ахметов – Дітям. Сирітству – ні!» сформувала батьківське ком’юніті, завдяки чому сотні прийомних батьків та усиновителів мають змогу спілкуватися, підтримувати один одного, відвідувати тренінги, семінари та свята програми «Рінат Ахметов – Дітям. Сирітству – ні!».

Максим Сєнцов, усиновитель трьох дівчат:

«Портал sirotstvy.net змінив наше життя! Завдяки величезній праці команди Фонду Ріната Ахметова у нашій родині з’явилися три гарні дівчинки – Ангеліна, Ніколь та Вероніка. Вітаємо з вашим 11-річчям! Бажаємо подальшого розвитку порталу, сил та натхнення усій команді, а головне – усім діткам, чиї анкети на порталі, турботливих батьків!»

Марина Сноз, усиновителька хлопчика та дівчинки:

«11 років – чудовий вік. Дитячі перші кроки зроблені, підлітковий вік ще не розпочався, а всі двері відчинені. Улюбленому, надійному порталу сьогодні 11 років. Це 11 років безперервного пошуку сімей для дітей, 11 років семінарів та тренінгів. Тисячі щасливих сімей, тисячі дітей, які відтепер мають змогу бути любими дітьми. 11 років підтримки прийомних батьків – словом, справою, навчанням, зустрічами та відпочинком. Дякую! З днем народження, портале!»

Богдана Голод, усиновителька двох хлопчиків:

«Ми щиро вітаємо вашу команду!

11 років… Багато чи мало?

В роках – то мізерно, в ділах – ціла вічність.

Врятованих доль діточок безкінечність.

Щасливих очей, море світла, любові.

Даруєте ангели з плоті і крові.

Малятам знайшли ви справжні родини,

Батькам дарували усмішку дитини.

Ви мрії здійснили великих й малих.

Хай доля дарує вам радісні дні!

Бажаємо вам безліч таких святкувань,

Хороших і світлих вам побажань!

Спасибі за моїх синів-козаків.

За спільні сім років в родині одній!

Здоров'я усім, в кожній миті добра

Бажає вам наша велика СІМ' Я!»

Ірина Гартунг, опікунка двох хлопчиків:

«З радістю вітаю портал «Сирітству – ні!» з днем народження! Дякуємо за вашу роботу і те велике щастя, що ви несете людям! Завдяки вам я знайшла двох своїх синів, і зараз ми не уявляємо життя один без одного.

Величезна подяка фахівцям порталу! Це професіонали, чуйні, добрі люди, які завжди готові прийти на допомогу та порадити найкраще, підтримати у складні моменти життя. Дякую вам за те, що ви є. З днем народження!»

Галина Калиниченко, усиновителька доні та сина:

«Мені дуже приємно писати вітання команді «Рінат Ахметов – Дітям. Сирітству – ні!». В наш час інформації вже 11 років бути флагманом у такому вузько соціальному напрямі – це успіх. Це не можна не визначити. Гучні оплески! Це успіх цілої команди і суспільства, яке підтримало ідею цієї команди. Бажаю подальшого розвитку, фоловерів і тисячі нових щасливих історій. Дякую за інформаційність, лаконічний дизайн, співчуття та реальну допомогу. Саме ці складові, на мій погляд, успіху порталу sirotstvy.net!