Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Надійка: «Я хочу, щоб у мене були батьки»

05.04.2019

Сьогодні ми хочемо познайомити вас із талановитою дівчинкою, можливо, у майбутньому відомою художницею. Знімальна група програми «Сирітству – ні!» Фонду Ріната Ахметова знімала відеоролик з 15-річною Надією в одному з інтернатних закладів Луганської області, де зараз вона мешкає. Дівчина охоче спілкувалася з нашими спеціалістами, розповіла про себе. 
 
 
«Я люблю малювати і хочу стати художницею. Це моя мрія», – каже Надійка. Дівчинка має добре серце, ласкава та співчутлива. За її словами, навчання у школі їй цікаве, проте похвалитися високим рівнем успішності вона не може. Її стихія малюнки, а саме портрети. – Я малюю усе, що бачу навколо – і людей, і тварин». 
 
Сором’язлива та чесна, вона мріє про сім’ю: «Я хочу, щоб у мене була сім’я, яка підтримує мене. Щоб було багато радості. Моя сім’я буде поруч, цікавитися мною, допомагати. У мене будуть брати і сестри. І не буде сумно. Сім’я потрібна і для того, щоб було до кого прийти та розповісти про свої почуття, емоції, радощі та смуток. Я дуже хочу, щоб у мене були батьки». 
 
І ми дуже хочемо, щоб мрії Надійки здійснилися, і щоб вона обов’язково могла реалізувати себе як художниця.  
 
 
Якщо ви впевнені, що ця дівчина буде щаслива поруч з вами, звертайтеся до спеціалістів Служби у справах дітей Луганської обласної державної адміністрації: (0645) 24-24-33. Більш детальна інформація може надаватися лише кандидатам в усиновлювачі, опікунам, прийомним батькам чи батькам-вихователям.