Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Набори виживання отримали жителі Красногорівки, яка розташована на лінії зіткнення

30.05.2018

Гуманітарний штаб Ріната Ахметова продовжує допомагати мирним жителям, доставляючи продуктові набори безпосередньо на лінію зіткнення. 29 травня допомогу отримали жителі Красногорівки, де досі не вщухають обстріли.

Один із благоотримувачів – Андрій Лук'янець, живе на пенсію з інвалідності. Його дружина безробітна, оскільки роботи зараз немає жодної. Батьки Андрія Андрійовича від пережитих стресів недавно пішли з життя – снаряди розривалися біля їхнього будинку, вибиваючи вікна та двері.

У червні Гуманітарний штаб Ріната Ахметова надасть допомогу жителям 48 населених пунктів Донбасу. Буде видано понад 20 тисяч продуктових наборів. Для 43 міст, сіл і селищ набори виживання доставлять бригади мобільного видавання. Також люди зможуть отримати допомогу в стаціонарних пунктах видавання, організованих Штабом. Продукти призначені для найбільш нужденних: людей похилого віку, дітей, людей з інвалідністю, багатодітних сімей. Для тих, хто і в мирний час потребував підтримки.

Сьогодні Гуманітарний штаб Ріната Ахметова надає допомогу жителям 85 населених пунктів, які постраждали внаслідок збройного конфлікту. За час роботи Штабу видано понад 12 мільйонів наборів виживання.

Детальну інформацію про місце та час видавання допомоги можна дізнатися також на гарячій лінії Штабу 0800-509-001.