Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

На Закарпатті триває реабілітація дітей, організована Фондом Ріната Ахметова 

31.03.2023

В одному з закарпатських санаторіїв триває реабілітаційний курс. Фонд Ріната Ахметов організував його для хлопчиків та дівчаток, які постраждали від наслідків російської агресії. 

У курсі, реалізованому в рамках проєкту «Рінат Ахметов — Дітям. Реабілітація поранених дітей», взяв участь і 13-річний Тимофій. 

До повномасштабного вторгнення росії він жив у селі Степне на Донеччині. Одного разу на подвір'я його будинку прилетіла ворожа ракета. Хлопець отримав поранення. Після тривалого лікування родина перебралася до Запоріжжя. 

«Я люблю плавати. Тому мені дуже сподобався у санаторії басейн. А ще соляна кімната, інгаляції та дошка Євмінова», — говорить Тимофій.  

«Я дуже вдячна. І персоналу санаторію, і кожній людині, яка організовувала цю поїздку. Також я дуже вдячна Рінату Леонідовичу, що діти, які постраждали, мають можливість пройти таке лікування», — додає його мама Катерина  

Проєкт триває: у ньому можуть взяти участь діти віком до 18 років, які отримали фізичні травми або поранення будь-якого ступеня тяжкості під час бойових дій в Україні в період з 24 лютого 2022 року. 

У безкоштовну програму входять: проїзд в обидва боки, проживання та харчування для дитини та одного супроводжуючого дорослого, індивідуальні категорії реабілітації, які залежатимуть від діагнозу та медичних рекомендацій після повного обстеження дитини.

Залишити заявку можна за посиланням https://forms.gle/E5QkJ5SLSPsSrMEU6

Подробиці та уточнення — за безкоштовним номером 0 (800) 509 001.

Загалом в рамках проєкту курси реабілітації пройшли 144 дитини. За 17 років за програмою «Рінат Ахметов — Дітям» підтримку отримали понад 5 млн дітей.