Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

На пункти пропуску в Донецькій області чекають зміни: подробиці

24.05.2018

У Донецькій області на всіх чотирьох контрольних пунктах в'їзду-виїзду (КПВВ) до кінця року з'являться мобільні модулі з підведеними комунікаціями. Про це повідомив директор департаменту розвитку базових галузей промисловості Донецької облдержадміністрації Артем Литвинов, передає прес-служба ДонОДА.

Крім того, над смугами, де проходить огляд транспортних засобів, з'являться тимчасові споруди, які захищатимуть від сонця, дощу, вітру та снігу.

Так, огляд транспортних засобів і громадян відбуватиметься тільки під накритою територією. Також будуть розміщені сервісні зони.

«Дерев'яні споруди демонтують, модулі обладнають нагрівачами та кондиціонерами, підведуть проточну воду та каналізацію. Будівництво фінансуватиметься з обласного бюджету, початкова вартість чотирьох об'єктів становить понад 100 тисяч гривень», – йдеться в повідомленні ДонОДА.

За словами Литвинова, будівництво почнеться з КПВВ «Мар'їнка» та «Гнутове», останнім зміниться КПВВ «Майорськ». Роботи планують завершити до кінця року.

ДЖЕРЕЛО