Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

На порталі «Сирітству – ні!» з’явилися нові анкети дітей із Сумщини

19.01.2018

Служба у справах дітей Сумської обласної держадміністрації надіслала на портал «Сирітству – ні!» Фонду Ріната Ахметова нові анкети дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

У нашій базі даних з’явилася інформація про 11 дівчаток та хлопчиків. Це діти віком від 10 до 17 років. Частина з них зараз виховується в дитячих будинках сімейного типу, а частина – у закладах інтернатного типу. Тому радимо користувачам порталу звертати увагу на графу «Форма влаштування» в анкетах.
 

Вкотре нагадаємо, що брати й сестри мають виховуватися в одній сім’ї, а для дітей віком до п’яти років усиновлення є пріоритетною формою влаштування.

Більш детальну інформацію про дітей можна одержати від спеціалістів служби у справах дітей, але вона надається тільки кандидатам в усиновлювачі, опікуни, прийомні батьки чи батьки-вихователі. Телефон Служби у справах дітей Сумської обласної державної адміністрації: (0542) 77-52-82.

Крім того, надійшла інформація й про влаштування в сім’ї хлопчиків і дівчаток із Сумської, Донецької, Житомирської областей. Зараз лічильник на головній сторінці порталу показує 8917 дітей, які отримали шанс на щасливе майбутнє.

Ще понад 7400 хлопчиків і дівчаток чекають своїх нових батьків.