Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

На порталі «Сирітству – ні!» з’явилися нові анкети дітей із Миколаївщини

27.12.2017

Спеціалісти Служби у справах дітей Миколаївської обласної держадміністрації надіслали на портал «Сирітству – ні!» 10 нових анкет дітей. Це хлопчики й дівчатка віком від 1 року до 15.
 

Нагадаємо, що усиновлення – це пріоритетна форма влаштування дитини, а більш детальна інформація про дитину надається спеціалістами Служби у справах дітей тільки кандидатам в усиновлювачі, опікуни, прийомні батьки чи батьки-вихователі.

Якщо вам сподобалися хлопчики або дівчатка, анкети яких сьогодні ми розмістили в базі «Сирітству – ні!» і ви готові дати їм сім’ю, звертайтеся в Службу у справах дітей Миколаївської обласної державної адміністрації за телефоном: (0512) 47-38-17.

Крім того, спеціалісти Служб у справах дітей Миколаївської та Кіровоградської обласних держадміністрацій надіслали нам інформацію про влаштованих у родини дітлахів. Мусимо поділитися цією хорошою новиною: ще 20 хлопчиків та дівчаток знайшли свої люблячі сім’ї!

Зараз на порталі «Сирітству – ні!» 7400 анкет дітей, які чекають на маму й тата. Сподіваємося, що в наступному році їхні мрії здійсняться, і вони зустрінуться зі своїми новими люблячими родинами.