Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

На порталі «Сирітству – ні!» з’явилися анкети двох братиків із Кіровоградщини

07.12.2017

Служба у справах дітей Кіровоградської обласної держадміністрації надіслала на портал «Сирітству – ні!» дві нові анкети дітей, які чекають на свою родину.

5-річний Максим та 3-річний Євген – брати. Вони зовсім нещодавно отримали статус, що дозволяє їх влаштувати в нову сім’ю. Зараз ці діти виховуються в одному з інтернатних закладів Кіровоградщини та гостро потребують маминої ласки й татового захисту.
 

По додаткову інформацію про дітей кандидати в усиновлювачі, опікуни, прийомні батьки та батьки-вихователі можуть звертатися до спеціалістів служби у справах дітей Кіровоградської обласної державної адміністрації за телефоном: (0522) 22-54-98.

Крім того, нам повідомили про усиновлення чотирьох малюків із Кіровоградщини, яких знімальна група програми «Сирітству – ні!» Фонду Ріната Ахметова фотографувала в жовтні цього року. Усі дітки були усиновлені українцями.

Бажаємо сім’ям, які вже знайшли своє щастя, любові, злагоди та достатку. А тим, хто лише задумується про усиновлення, нагадаємо: 7695 дітей чекають зустрічі зі своїми майбутніми батьками на порталі «Сирітству – ні!».