Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

На порталі «Сирітству – ні!» з’явилося 15 нових анкет дітей із Луганської області

20.03.2019

На порталі «Сирітству – ні!» Фонду Ріната Ахметова з’явилося 15 нових анкет дітей з Луганщини, які потребують родинного затишку. Ці хлопчики і дівчатка віком від 5 до 16 років виховуються в інтернатних закладах області.  
 
 
Крім того, Служба у справах дітей Луганської обласної державної адміністрації передала інформацію про влаштування у родини 20 дітей, чиї анкети були на сайті. 
 
Звертаємо увагу користувачів порталу на те, що брати й сестри мають виховуватися в одній сім’ї, а для малечі віком до п’яти років усиновлення є пріоритетною формою влаштування. Більш детальна інформація про дитину надається спеціалістами служби у справах дітей лише кандидатам в усиновлювачі, опікуни, прийомні батьки чи батьки-вихователі. 
 
Якщо вам сподобалися хлопчики або дівчатка, анкети яких сьогодні ми розмістили в базі «Сирітству – ні!» і ви готові стати для них батьками, звертайтеся в Службу у справах дітей Луганської обласної державної адміністрації за телефоном: (0645) 24-24-33. 
 
Усі діти, анкети яких розміщені на порталі «Сирітству – ні!» Фонду Ріната Ахметова, мріють про маму й тата, з якими відчують себе щасливими та бажаними, пізнають тепло, любов, щирість. Якщо і вам бракує щастя, шукайте його/її обличчя на світлинах, представлених у базі порталу. Ваша дитина дуже чекає саме Вас!