Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

На порталі «Сирітству – ні!» з’явилося 11 нових анкет дітей із Волинської області

28.08.2018

Спеціалісти Служби у справах дітей Волинської обласної держадміністрації надіслали на портал «Сирітству – ні!» 11 нових анкет дітей. Це хлопчики й дівчатка віком від 6 до 14 років. Усі вони виховуються в інтернатних закладах області. 
 
 
Зверніть увагу на те, що усиновлення – це пріоритетна форма влаштування дитини, а більш детальна інформація про неї надається спеціалістами Служби у справах дітей тільки кандидатам в усиновлювачі, опікуни, прийомні батьки чи батьки-вихователі. 
 
Вкотре нагадаємо, що брати й сестри мають виховуватися в одній сім’ї, а для дітей віком до п’яти років усиновлення є пріоритетною формою влаштування. 
 
Якщо вам сподобалися хлопчики або дівчатка, анкети яких сьогодні ми розмістили в базі «Сирітству – ні!» і ви готові стати для них батьками, звертайтеся в Службу у справах дітей Волинської обласної державної адміністрації: (0332) 72-34-03. 
 
Наразі на порталі «Сирітству – ні!» 5450 анкет дітей, які чекають на маму й тата. Сподіваємося, зовсім скоро їхні мрії здійсняться, і вони зустрінуться зі своїми новими люблячими родинами.