Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

На порталі «Сирітству – ні!» Фонду Ріната Ахметова завантажено 16 нових анкет дітей із Сумщини

12.04.2019

Спеціалісти Служби у справах дітей Сумської обласної держадміністрації надіслали на портал «Сирітству – ні!» Фонду Ріната Ахметова 16 нових анкет дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування. Це хлопчики й дівчатка віком від 2 до 15 років. Більшість з них перебуває під опікою, у прийомних сім’ях та дитячих будинках сімейного типу, інші мешкають в інтернатних закладах Сумщини. Тому радимо користувачам порталу уважно подивитися на графу «Форма влаштування» в анкетах. 
 
 
Звертаємо увагу користувачів порталу на те, що брати й сестри мають виховуватися в одній сім’ї, а для дітей віком до п’яти років усиновлення є пріоритетною формою влаштування. 
 
За додатковою інформацією про дітей кандидати в усиновлювачі, опікуни, прийомні батьки та батьки-вихователі можуть звертатися до спеціалістів служби у справах дітей Сумської обласної державної адміністрації за телефоном: (0542) 77-52-82. 
 
Крім того, нам була надана інформація про влаштування в родини чотирьох дітей. Вітаємо сім’ї з поповненням! 
 
Нині на порталі «Сирітству – ні!» Фонду Ріната Ахметова понад 5300 анкет дітей, які чекають на турботливих та люблячих батьків.