Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

На порталі «Сирітству – ні!» Фонду Ріната Ахметова з’явилися нові відеоролики про дітей, які чекають маму й тата

11.09.2018

У розділі «Відео» на порталі «Сирітству – ні!» Фонду Ріната Ахметова з’явилися нові відеоролики. Також вони завантажені у профілі анкет дітей. 
 
Усі ці хлопчики й дівчатка зараз перебувають в інтернатних закладах Черкаської області, але дуже хочуть якомога скоріше зустрітися з майбутніми батьками, бути потрібними та дарувати свою любов людям, які стануть їм рідними. Ми впевнені, що ці діти принесуть у ваш дім океан щастя. 
 
 
Більш детальну інформацію про дітей кандидати в усиновлювачі, опікуни, прийомні батьки та батьки-вихователі можуть отримати від спеціалістів Служби у справах дітей Черкаської обласної державної адміністрації, назвавши їхні коди. За додатковою інформацією слід звертатися за телефонами: (047) 233-01-15, (047) 254-32-61. 
 
Наразі спеціалісти програми «Сирітству – ні!» Фонду Ріната Ахметова працюють над створенням нових роликів про діток із Донеччини. 
 
Сподіваємося, ці короткі відеоісторії допоможуть майбутнім батькам швидше впізнати свою дитину, а хлопчикам і дівчаткам із сюжетів – якнайскоріше знайти маму й тата.