Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

На порталі «Сирітству – ні!» Фонду Ріната Ахметова з’явилися нові анкети дітей із Луганщини

02.05.2018

Знімальна група програми «Сирітству – ні!» Фонду Ріната Ахметова нещодавно перебувала у відрядженні на Луганщині. Там наша команда фотографувала дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування, які виховуються в інтернатних закладах області, та знімала відео про декого з них.

Після опрацювання фото спеціалісти програми сформували на порталі 37 нових анкет дітей. А також у понад 100 анкетах, які вже були в базі, замінені світлини. Це хлопчики й дівчатка віком від 1 до 17 років.
 

Звертаємо увагу користувачів порталу на те, що брати й сестри мають виховуватися в одній сім’ї, а для дітей віком до п’яти років усиновлення є пріоритетною формою влаштування.

За додатковою інформацію про дітей кандидати в усиновлювачі, опікуни, прийомні батьки та батьки-вихователі можуть звертатися до спеціалістів служби у справах дітей Луганської обласної державної адміністрації за телефоном: (064) 524-24-33.

Наразі триває робота щодо створення відеороликів про дітей із Луганщини. Тож слідкуйте за новинами на сайті та в соціальній мережі Facebook. Ми обов’язково проінформуємо, коли відеоролики будуть завантажені на портал «Сирітству – ні!».