Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

На порталі «Сирітству – ні!» Фонду Ріната Ахметова з’явилися нові анкети

08.05.2018

Служба у справах дітей Сумської обласної держадміністрації надіслала на портал «Сирітству – ні!» нові анкети дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування.

У нашій базі даних з’явилася інформація про 13 дівчат та хлопців. Це діти віком від 1 до 17 років. Частина з них зараз виховується в прийомних сім’ях та дитячих будинках сімейного типу, а частина – у закладах інтернатного типу. Тому радимо користувачам порталу звертати увагу на графу «Форма влаштування» в анкетах.
 

Вчергове зазначимо, що брати й сестри мають виховуватися в одній родині, а для дітей віком до п’яти років усиновлення є пріоритетною формою влаштування.

Більш детальну інформацію про дітей можна отримати від спеціалістів служби у справах дітей, але вона надається тільки кандидатам в усиновлювачі, опікуни, прийомні батьки чи батьки-вихователі. Телефон Служби у справах дітей Сумської обласної державної адміністрації: (0542) 77-52-82.

Крім того, надійшла інформація про влаштування в сім’ї 15 хлопчиків і дівчаток із Сумщини та Дніпропетровщини. Тепер лічильник на головній сторінці порталу показує 9071 дитину, яка отримала шанс на щасливе майбутнє.