Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

На портал «Сирітству – ні!» завантажено нові анкети дітей зі Львівщини

04.04.2018

Спеціалісти Служби у справах дітей Львівської обласної держадміністрації надіслали на портал «Сирітству – ні!» Фонду Ріната Ахметова 28 нових анкет дітей. Це хлопчики й дівчатка віком від 1 року до 16. Усі вони зараз виховуються в інтернатних закладах Львівщини.

Переглянути анкети цих дітей можна, перейшовши за посиланням.
 

По додаткову інформацію про дітей кандидати в усиновлювачі, опікуни, прийомні батьки та батьки-вихователі можуть звертатися до спеціалістів служби у справах дітей Львівської обласної державної адміністрації за телефоном: (032) 235-44-56.

Звертаємо увагу користувачів порталу на те, що брати й сестри мають виховуватися в одній сім’ї, а для дітей віком до п’яти років усиновлення є пріоритетною формою влаштування.

Крім того, спеціалісти служби надіслали дані про влаштованих у родини дітей, анкети яких були розміщені на порталі «Сирітству – ні!» Фонду Ріната Ахметова. Восьмеро хлопчиків і дівчаток зі Львівщини знайшли свої нові сім’ї. Тепер 8974 дитини влаштовано в родини завдяки порталу.

Дякуємо спеціалістам Служби у справах дітей Львівської обласної держадміністрації за відповідальне ставлення до роботи та небайдужість до дитячих доль!