Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

На портал «Сирітству – ні!» завантажено нові анкети дітей із Сумської області

09.08.2018

На порталі «Сирітству – ні!» Фонду Ріната Ахметова з’явилося 12 нових анкет дітей із Сумщини, які потребують родинного затишку. Це хлопчики й дівчатка віком від 6 до 17 років. Дехто з дітей перебуває у прийомних сім’ях і дитячих будинках сімейного типу, а більшість – в інтернатних закладах області. Тому радимо користувачам порталу звертати увагу на графу «Форма влаштування» в анкетах.  
 
 
Зауважимо, що усиновлення – пріоритетна форма влаштування дитини, а більш детальна інформація про дитину надається спеціалістами служби у справах дітей тільки кандидатам в усиновлювачі, опікуни, прийомні батьки чи батьки-вихователі. 
 
За додатковою інформацією про дітей кандидати в усиновлювачі, опікуни, прийомні батьки та батьки-вихователі можуть звертатися до спеціалістів служби у справах дітей Сумської обласної державної адміністрації за телефоном: (0542) 77-52-82.  
 
Зараз лічильник на головній сторінці порталу показує понад 5400 дітей, які чекають родинного тепла та підтримки небайдужих людей. Бажаємо майбутнім батькам сил і наснаги в пошуку свого щастя!