Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

На портал «Сирітству – ні!» Фонду Ріната Ахметова завантажено 9 нових анкет дітей із Житомирщини

04.12.2018

Спеціалісти служби у справах дітей Житомирської обласної держадміністрації надіслали на портал «Сирітству – ні!» нові анкети дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування. 
 
У нашій базі даних з’явилася інформація про 9 хлопчиків і дівчаток віком від 4 до 15 років. Усі вони виховуються в інтернатних закладах області. 
 
 
Звертаємо увагу користувачів порталу на те, що брати й сестри мають виховуватися в одній сім’ї, а для дітей віком до п’яти років усиновлення є пріоритетною формою влаштування. 
 
Зауважимо, що усиновлення – пріоритетна форма влаштування дитини, а більш детальна інформація про дитину надається спеціалістами служби у справах дітей лише кандидатам в усиновлювачі, опікуни, прийомні батьки чи батьки-вихователі. 
 
За додатковою інформацією про дітей кандидати в усиновлювачі, опікуни, прийомні батьки та батьки-вихователі можуть звертатися до спеціалістів служби у справах дітей Житомирської обласної державної адміністрації за телефоном: (0412)47-10-97. Ці діти мріють про турботу та сімейний затишок. 
 
Крім того, спеціалісти служби надіслали дані про те, що п’ять дітей знайшли свої люблячі родини. Тож вітаємо щасливих батьків і дітей, бажаємо радості кожного дня!