Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

На портал Sirotstvy.net додано 47 медіапаспортів про дітей-сиріт з Дніпропетровщини

21.01.2013

На порталі Sirotstvy.net замінено світлини у 47 анкетах про дітей-сиріт з Дніпропетровської області. Таку ж кількість медіапаспортів додано до анкет хлопчиків та дівчаток, яким необхідна родина.

Медіапаспорт – це комплекс відеосюжетів про дитину, який складатється з інтерв’ю дитини про її життя, уподобання, успіхи, про її родичів та друзів, інтерв’ю з вихователем дитини, зйомки дитини в русі та у колі друзів, загальну інформацію про дитину та можливу форму її влаштування.

Медіапаспорт дитини, згідно з чинним законодавством, може поширюватися серед громадян без обмежень і оформлення спеціальних документів. (Постанова Кабінету міністрів України про затвердження Порядку провадження діяльності з усиновлення та здійснення нагляду за дотриманням прав усиновлених дітей від 08.10.2008 р. № 905, п. 46).

Ці фотографії та відео про дітей, яким потрібна сім'я, створив наш партнер Дніпропетровська обласна благодійна організація «Сяйво веселки».

Повну інформацію про хлопчиків і дівчаток, анкети яких Ви бачите на сайті Sirotstvy.net, можуть отримати кандидати на усиновлення, опіку та майбутні батьки-вихователі у сужбі у справах дітей Дніпропетровської обласної державної адміністрації. Телефон - (056) 732-48-70.

Ми сподіваємось, що анкети дітей, до яких додались нові фотографії та відео, привернуть увагу потенційних батьків. Адже коли діти влаштовуються у родину, розкриваються їхні здібності, можливість індивідуально мислити, а головне - діти відчувають себе значущими та любимими. Дякуємо за це батькам та усім, хто сприяє розвитку сімейного виховання.