Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

На Київщині діти отримали новорічні подарунки від Фонду Ріната Ахметова

25.12.2022

Фонд Ріната Ахметова наприкінці листопада запустив традиційну естафету приємних сюрпризів та незабутніх вражень для дітей. Нещодавно в рамках «Новорічної Акції. Рінат Ахметов – Дітям» привітання з прийдешніми святами отримала малеча в Обухові, що на Київщині.

У координації із місцевою владою солодкі подарунки від Фонду були передані для 4 тисяч дітлахів. Гостинці одержали вихованці дитячих садочків та учні початкових класів міста.

Нагадуємо, що цьогоріч подарунки та привітання від Ріната Ахметова отримали понад 90 тисяч дітей у різних куточках України.

Окрему увагу Фонд приділив хлопцям і дівчатам, які пережили жахіття війни в Маріуполі, а також дітям із прифронтових населених пунктів Донецької області, що сьогодні потребують особливої підтримки та турботи.

Акція «Рінат Ахметов — Дітям» — це більш ніж 20-річна традиція доброти, підтримки, мотивації і віри в безмежний потенціал дітей. Акція змінює життя дітей на краще, дарує їм віру в дива та надію на світле майбутнє. За програмою «Рінат Ахметов — Дітям» підтримку отримали понад 5 мільйонів дітей України.