Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

На картині свого майбутнього Настя бачить родину

18.02.2017

16-річна Настя чітко уявляє своє майбутнє. Вона хоче піти вчитися на повара-кондитера, аби потім працювати в ресторані. Проте не тільки цю професію дівчинка бажає освоїти. Ще мріє навчитися робити манікюр і педикюр професійно. І вже навіть знає, як встигатиме все це поєднувати: у будні – робота в ресторані, у вихідні – клієнтки, що хочуть якісний педикюр і манікюр.
 

Але все це буде трохи згодом, а спершу, вірить Настя, її заберуть у сім’ю люблячі батьки. У новій родині обов’язково буде мир і злагода. Дівчинка хоче мати не тільки маму й тата, а ще братиків і сестричок. Отакі-то у неї мрії. Нічого нереального.

Команда програми «Сирітству – ні!» розуміє, що діти старшого віку мають не такі великі шанси знайти родину. Але ж вони є. І тому ми робитимемо все, що в наших силах, аби й до підлітків привернути увагу потенційних батьків.
 

Телефон Служби у справах дітей Запорізької обласної державної адміністрації: (098) 419-78-08. Більш детальну інформацію про цю дівчинку кандидати в усиновлювачі, опікуни, прийомні батьки чи батьки-вихователі можуть дізнатися, поспілкувавшись зі спеціалістами служби.