Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

На Донбас прибула 303-я колона Штабу Ріната Ахметова

10.07.2017

Сьогодні, 10 липня, у Маріуполь прибула 303-я автоколона Гуманітарного штабу Ріната Ахметова з продуктами для мирних жителів «сірої зони» та населених пунктів на лінії розмежування.

Ще до світанку колона з дев’яти довгих машин покинула розподільний центр Штабу Ріната Ахметова в Дніпрі. Провівши більш ніж 7 годин у дорозі, фури привезли 180 тонн гуманітарної допомоги, з якої волонтери сформують 23,5 тис. продуктових наборів. Весь вантаж має необхідні супровідні документи, що підтверджують склад і якість продукції.

«Фури розвантажуються в маріупольському логістичному центрі, де волонтери будуть формувати продуктові набори. Загалом, прибула автоколона Гуманітарного штабу Ріната Ахметова привезла приблизно 23,5 тисячі продуктових наборів. Прибулий вантаж буде доставлено на стаціонарні пункти видавання. «Мобільні» волонтери доставлять цю допомогу жителям «сірої зони», – зазначив Михайло Катеринчак, керівник програми «Допомога населенню» Гуманітарного штабу.

Станом на 10 липня 2017 року, Гуманітарний штаб Ріната Ахметова видав понад 11 млн 807 тис. дорослих і дитячих наборів виживання з обох боків лінії зіткнення.