Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

На «Донбас Арену» доставлено 80 тисяч наборів виживання для мирних жителів Донбасу

11.12.2015

11 грудня до Донецька прибула найбільша у грудні автоколона з продуктами від Штабу Ріната Ахметова. Це об’єднані 135-а зі 136-а колони, відправлені на Донбас за весь час роботи Штабу. Гуманітарна допомога призначена мирним жителям непідконтрольних територій.

З повним пакетом документів, що підтверджує склад вантажу і якість продукції, 26 фур пройшли митний огляд на КПВВ «Новотроїцьке». Із супровідними документами на вантаж можна ознайомитися за посиланням.

Увечері до логістичного центру на «Донбас Арені» колона доставила 520 тонн продуктів. Вже завтра волонтери почнуть формувати 70 тисяч дорослих і 10 тисяч дитячих наборів виживання.

«Ми намагаємося реагувати на потреби мирних жителів Донбасу в допомозі, особливо тих, які проживають у віддалених селах Донецької області. Сьогодні бригада мобільного видавання закінчила роботу у Вуглегірську, де забезпечила 1871 жителя пільгових категорій продуктовими наборами. Сьогоднішнє доставляння дозволить підтримувати безперебійну роботу стаціонарних пунктів на непідконтрольній території. На день там видають до 18 тисяч наборів виживання», — розповідає Євгенія Рзаєва, керівник напряму «Гуманітарна допомога» Штабу.

Станом на ранок, 11 грудня 2015 року, Штаб Ріната Ахметова видав 5 млн 707 тис. дорослих і 418 тис. дитячих наборів виживання з обох боків лінії зіткнення