Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Михайлик потребує особливого догляду й любові родини

18.12.2016

«Михайлик – активний, емоційний, легко йде на контакт. Він дуже любить поїсти. Любить гратися машинками, складати пірамідки й дивитися мультфільми. Поведінка хлопчика дуже залежить від обставин і від його настрою», – ось так описує маленького Михасика вихователь дитячого закладу, у якому він перебуває.
 

В анкеті дитини є відеосюжет, який знімали про хлопчика наші партнери кілька років тому. Зараз Михайлик підріс, трішки змінився, багато чого нового навчився, але він, як і раніше, чекає на своїх майбутніх батьків. Згодом ми завантажимо в анкету відеоролик про хлопчика, що знімався в листопаді цього року.

Дитина має особливі потреби. Ми не володіємо інформацією про діагнози хлопчика. Ці дані повідомляються спеціалістами служби у справах дітей виключно кандидатам в усиновлювачі, опікуни, прийомні батьки чи батьки-вихователі, що хочуть узяти дитину в родину. Але віримо, що Михайлик поповнить число тих дітей з «особливими потребами», які отримали люблячі родини.
 

Якщо вам сподобався цей хлопчик і ви уявляєте його своїм сином, звертайтеся в Службу у справах дітей Дніпропетровської обласної державної адміністрації за телефоном: (056) 732 48 70.

Дуже хочеться, аби всі дітки, що зараз не мають сім’ї, були побачені майбутніми татами й мамами й отримали шанс на щасливе майбутнє.