Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

«Ми завжди відчуваємо плече підтримки»: Фонд Ріната Ахметова привітав медичних працівників із професійним святом

19.06.2022

Медицина — один із основних напрямів діяльності Фонду Ріната Ахметова.

Під час повномасштабної війни Фонд активно підтримує державні лікарні у регіонах, передаючи їм медикаменти та медичне обладнання. З 24 лютого 2022 року Фонд передав медичним установам понад 600 тисяч одиниць найнеобхідніших медикаментів та понад 60 тисяч гемоконтейнерів для донорів крові.

Доброю традицією для Фонду Ріната Ахметова є привітання медичних працівників з їх професійним святом. Фонд високо цінує роботу медиків України, які роблять надважливу справу і у мирний час, а у часи війни беруть на себе колосальне навантаження. З нагоди Дня медичного працівника Фонд висловлює їм щиру подяку за віддану роботу, врятовані здоров’я та життя співвітчизників.

Напередодні свята амбасадор Фонду Ріната Ахметова, відомий ведучий телеканалу «Україна» Ігор Пупков відвідав лікарню, яка з 24 лютого 2022 року надає допомогу пораненим. З нагоди свята ця медична установа та ще вісім державних лікарень, які знаходяться на передовій та займаються лікуванням поранених українців, отримали від Фонду сучасні кавоварки, запас кави та кулери для води.



«Фонд Ріната Ахметова — це один з небагатьох фондів, який системно підтримує нашу лікарню і в цілому охорону здоров’я і в нашому місті, і в області, і в країні. Це системна підтримка, яка не надається одноразово. І ми відчуваємо, що у нас завжди є плече, на яке можна спертися», — розповідає завідувач відділенням інтенсивної терапії та реанімації, в.о. медичного директора лікарні.

Війна об’єднала людей — щодня мешканці України наближають Перемогу, підтримуючи ЗСУ, медичні установи, а також людей, які постраждали від бойових дій та гуманітарної кризи у гарячих точках країни. Фонд Ріната Ахметова робить все можливе, щоб надавати допомогу тим, хто потребує її найбільше.

«Фонд Ріната Ахметова та усі бізнеси SCM працюють над тим, щоби ми здобули Перемогу», — зазначив Ігор Пупков.

За 16 років роботи допомога Фонду охопила майже 25 млн людей — це більше, ніж кожен другий мешканець країни. За цей час Фонд допоміг вижити 10,7 млн з них.