Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Ми привезли нові історії дітей-сиріт із Одещини

17.10.2019

Знімальна група програми «Рінат Ахметов – Дітям. Сирітству – ні!» відвідала 8 інтернатних закладів Одещини. Спеціалісти програми «Рінат Ахметов – Дітям. Сирітству – ні!» щойно повернулися з чергового відрядження. І не з порожніми руками! Для майбутніх батьків ми привезли нові історії дітей-сиріт Одеської області.

 
 У сонячній Одещині наша команда працювала у восьми дитячих будинках. За таку чималу кількість закладів ми щиро дякуємо Одеській обласній службі у справах дітей. Вони не лише домовлялися з керівництвом закладіва, а іноді умовляли на зйомку й самих маленьких кандидатів на усиновлення. Особливо малечу - аби вони не плакали.  
 
Ми почули багато нових історій, зробили фото- та відеозйомку більше ніж 180 дітей різного віку. 14 з них стали героями нових коротких відеороликів маленьких кандидатів на усиновлення. Ролики з’являться на наших ресурсах незабаром. 
 
 Отже, слідкуйте за новими анкетами та історіями дітей на порталі "Сирітству - ні!" та сторінці у Facebook. Також будуть оновлені світлини в анкетах, що вже є на сайті. Можливо, дитина, яку ви хотіли б усиновити, живе саме на Одещині та дуже чекає на вас!