Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

«Ми дуже хочемо народжувати в мирній країні!», — майбутня мама Юлія з Горлівки

17.11.2014

Гуманітарний штаб Ріната Ахметова придбав загальнозміцнювальні медикаменти для вагітної горлівчанки. Зараз жінка проходить курс підтримувальної терапії.

Відповівши на дзвінок, Юлія відразу ж починає дякувати Гуманітарному штабу за допомогу. «Для мене ці медикаменти дуже важливі. Вагітність проходить складно, потрібна підтримка вітамінами й гормонами. Спасибі Вам за допомогу. Ми з чоловіком не можемо зараз купити ліки».

У липні сім’я своїми силами виїхала до Маріуполя. «Тут кімнату знімаємо. Вирішили виїхати, у Горлівці було дуже неспокійно, тут тихіше. Як буде далі — не загадуємо, хочеться, щоб ця війна швидше закінчилася», — каже Юлія.

Чоловік знайшов там роботу — будівельником, але грошей однаково бракує. Велика сума йде на знімне житло. Саме в Маріуполі знайомі й порадили Юлі звернутися до Гуманітарного штабу. Волонтери, відповідно до рекомендацій лікарів, підібрали для майбутньої мами необхідні препарати.

Подружжя — Юлія та Юрій — чекає свого первістка. Перші дві вагітності закінчувалися викиднями. Пара дуже сподівається, що цього разу все буде добре. «Я довго готувалася до цієї вагітності. А тут — війна. Чергові нерви й переживання. Довелося залишити будинок, і їхати туди, де спокійніше. Але однаково хвилююся, у Горлівці залишилися рідні. По можливості, намагаюся їх відвідувати», — розповідає Юлія.

За всіх труднощів, майбутні батьки намагаються не сумувати. І не покидають своє головне сімейне захоплення — подорожі. Їхні сімейні фото заряджають позитивом. «Улюблене місце в нас — Червоний Лиман», — розповідає Юля. — У походи з наметами ходимо, гриби збираємо. До війни майже всю область об’їздили. Зараз у Маріуполі хоч і холодно, однаково намагаюся на море вийти, подихати. Сподіваюся, що все буде добре. Ми дуже хочемо народжувати в мирній країні!».