Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Мужній Толя мріє про матусю

15.02.2019

Сьогодні спеціалісти Фонду Ріната Ахметова вирішили розповісти користувачам порталу «Сирітству – ні!» про семирічного хлопчика Толю. Він живе в одному з інтернатних закладів Донецької області. 
 
 
«Я Толя, мені сім років. Я спортсмен. Люблю футбол і кататися на велосипеді. Завжди допомагаю вихователям. Умію пилососи ти, а ще люблю машинки та іграшкові інструменти», – розповів про себе хлопчик. 
 
«Толя – як сонце, дуже тепла дитина. Має добре розвинену фантазію і нестандартний тип мислення. Він справжній чоловік, дарма що поки маленький. Але хлопчику дуже потрібні батьки, бо насправді йому бракує матусиної ласки», – говорить вихователь Толі.  
 
Хлопчик дуже активний, комунікабельний, контактний. Обожнює гратися з дітьми, дружелюбний, іграшками ділиться. Виконує будь-яке доручення вихователів, допомагає по господарству. Любить поливати городину лійкою. 
 
 
На заняттях завзято працює, добре лічить предмети, читає, пише. Знає казки, проте надає перевагу віршам. Ця дитина завжди допомагає тим, хто до нього звертається. 
 
Якщо ви готові дати цьому хлопчикові свою любов і прийняти в родину, звертайтеся до спеціалістів Служби у справах дітей Донецької обласної державної адміністрації за телефоном: (062) 648-52-23. 
 
Ми віримо, що Толю скоро побачать його майбутні тато й мама!